18 juni 2016

Diverse beurzen werpen hun vruchten al af

In de winterperiode zijn we op vele beurzen actief geweest om onze betonnen tafels te laten zien.
Het gaat dan zowel voor het tonen van de producten die we al lang in ons leveringsprogramma hebben, alsook voor de nieuwe producten.

Omdat we steeds uitbreiden naar beurzen verder weg, of gericht op klanten en handelaren van verder weg, betekent dit dat we onze producten ook steeds vaker verder weg moeten bezorgen.
Zo hebben we op recreatiebeurzen gestaan in Hardenberg, Gorinchem en Duitsland.
Voor de openbare ruimte hebben we in Houten en Brussel gexposeerd.

Internationale vakbeurzen zoals FSB in Keulen en Spielwarenmesse in Nürnberg waren erg succesvolle beurzen voor ons om handelaren over de gehele wereld bekend te maken met onze betonnen tafels.
Dit jaar was er geen NOT in Utrecht, maar hadden we wel de Didacta in Keulen en zijn we in Kopenhagen geweest. De beurs in Aarhuus, ook in Denemarken is over enkele weken.

Voor onze bouwproducten hebben we de volgende maand nog de renovatiebeurs van 12 tm 14 april in de Brabanthallen in Den Bosch.

Vele nieuwe klanten hebben we mogen begroeten. Zo zijn er tafels besteld in Australië, Zwitserland, Frankrijk, Roemenië, Letland en op Corsica. Er lopen nog offertes voor Spanje, Italie, New York, Belfast en zelfs in het hoge noorden van Noorwegen, bijna aan de poolcirkel.
Daarnaast gingen de gewone verkopen in Nederland, Belgie, Duitsland Denemarken en Engeland gewoon door.

In Nederland raakte Maarten Langen van www.schaaktafel.nl in de ban van onze gepolijste betonnen schaaktafel. Hij kwam mij daarom assisteren n Houten tijdens de dag van de Sportaccomodaties. Op deze beurs heeft hij op deze dag Hans Böhm meegebracht om bezoekers uit te dagen voor een potje schaak.