Betonnen afdekplaten voor schoorstenen

Naast de complete kant-en klare schoorstenen kunt u bij ons ook de losse componenten apart bestellen voor het maken van uw schoorsteen of schoorstenen project.
Toon meer
Toon details
Toon informatie in te storten onderdelen

Offerte afdekplaten maken  

Topkwaliteit betonnen schoorsteen afdekplaat

U bestelt bij ons gemakkelijk een schoorsteen plaat online en wij bezorgen deze binnen enkele dagen bij u thuis. Met deze schoorsteen plaat kunt u uw rookkanaal volledig afdichten en we hebben ook schoorsteen platen voor wanneer u het rookkanaal blijft gebruiken. Zoals u van HeBlad gewend bent, vervaardigen we veel verschillende hoogwaardige betonnen producten. Zo ook de schoorsteen plaat. Onze schoorsteen afdekplaat is robuust en zwaar van gewicht. De plaat is iets breder dan de schoorsteen zelf. Door de overkragende rand ontstaat een waterhol. Zo wordt het metselwerk van de schoorsteen beschermd. De betonnen afdekplaten voor schoorstenen van HeBlad zijn waterdicht, duurzaam en brandveilig.

Schoorsteen plaat met grespotten of openingen

HeBlad werkt standaard met 4 verschillende typen betonnen afdekplaten voor schoorstenen, welke wij op maat kunnen maken voor uw schoorsteen. Via het speciaal ontwikkelde digitaal tekenprogramma afdekplaten genereert u eenvoudig en snel uw vrijblijvende offerte én de gratis werktekening met de juiste maatvoering van de betonplaten en de sparingen of grespotten. U ontvangt de offerte in uw email en kunt deze op een later tijdstip wijzigen of ophalen om de offerte om te zetten in een opdracht. Duidelijk en snel inzicht in de mogelijkheden en de kosten. De bezorgkosten zitten bij de prijs inbegrepen en u betaalt pas na levering.

Goede afsluiting met betonnen schoorsteen afdekplaat

Wanneer u uw schoorsteen niet gebruikt, dan is de schoorsteen niets meer dan een loze opening in uw woning. Hierdoor kunnen vocht, (natuur)afval en vogels naar binnen komen. Regen en sneeuw krijgen kans om de binnenkant van de schoorsteen aan te tasten en vocht kan een probleem worden in huis. Wanneer vogels besluiten een nest te bouwen in uw schoorsteen, kunnen de takken en bladeren de ventilatie bemoeilijken door verstopping. Ook de eventuele uitwerpselen van de dieren kunnen een geur verspreiden die u liever niet heeft. Bescherm uw woning heel eenvoudig en veilig tegen dit ongemak met een betonnen afdekplaat voor schoorstenen.

Schoorsteen plaat op maat gemaakt

Als u kiest voor een betonnen afdekplaat van HeBlad dan bent u zeker van uitstekende klantenservice, lage kosten en TÜV-gecertificeerde materialen. Onze professionals staan altijd voor u klaar om het beste advies te geven en uw woning te beschermen tegen hinder van buitenaf.
Neem dus contact met ons op als u twijfelt over het juiste type afdekplaat voor uw schoorsteen, vraag online een offerte aan of bestel direct via de website.

Levertijd betonnen schoorsteen afdekplaat

Het streven is voor HeBlad altijd om zo snel mogelijk te leveren binnen Nederland en Vlaanderen. In principe starten we de productie binnen twee werkdagen na bestelling. Dan hebben we na de productie een dag nodig om de afdekplaten te ontkisten waarna ze klaar zijn voor levering. Binnen een aantal werkdagen kunt u uw afdekplaat dus op uw schoorsteen hebben. Let wel: Wij maken deze afdekplaten voor u op maat. Daardoor is retourneren niet mogelijk.

Losse onderdelen schoorsteen plaat

Wist u dat alle onderdelen waaruit de afdekplaat wordt opgebouwd, los te bestellen zijn bij HeBlad? U kunt middels het digitale tekenprogramma uw materialen bepalen en eenvoudig online bestellen, zodat u zelf aan de slag kunt. Natuurlijk staan wij u bij als u hulp nodig heeft, graag zelfs. Wij begrijpen hoe belangrijk wooncomfort is en zullen alles in het werk stellen om u naar tevredenheid hierin te helpen. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op.

Tegen de nesteling van vogels, bladeren en takken kunt u ook kiezen voor een aluminium kraaienkap van HeBlad. Deze kap biedt geringere weerstand tegen weersinvloeden, maar voorkomt wel ongemak van ongedierte en natuurafval.