20 juni 2013

Digitaal loodloketten tekenen.

Loodloketten op maat gemaakt. U heeft de dakschuinte en uw lagenmaat? Dan maakt u heel simpel een offerte voor het leveren van de loketten. De tekeningen hiervan worden u geheel vrijblijvend meegeleverd, dus wilt u de loketten zelf snijden, gebruik dan dit automatische offerteprogramma om de snijplannen te genereren.

Deze handige tool is op onze website geplaatst als vervanger voor de PDF files die u eerder bij ons kon downloaden. PDF files waren erg statisch en dit werd door de gebruiker als nadelig bevonden. De tekeningen waren leuk, maar wanneer u een lagenmaat heeft op uw werk van 6 cm in plaats van 6,25 cm dan moesten de loketten handmatig worden omgerekend.
Wanneer u de breedte van de muur heeft waar de loketten voor nodig zijn, wordt ook het aantal loketten wat nodig is berekend.
Tevens zijn er ook 2 handige hulpprogramma's nieuw op www.schoorsteenplaat.nl. Het betreft een tooltje om de breedte van een muur te berekenen, als u de lengte van het langsliggende dak weet en er is een tool om een dakhelling te berekenen als u de breedte en de hoogte weet die overbrugd wordt door de loketten.
 

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten