20 juni 2013

Digitaal loodloketten tekenen.

Loodloketten op maat gemaakt. U heeft de dakschuinte en uw lagenmaat? Dan maakt u heel simpel een offerte voor het leveren van de loketten. De tekeningen hiervan worden u geheel vrijblijvend meegeleverd, dus wilt u de loketten zelf snijden, gebruik dan dit automatische offerteprogramma om de snijplannen te genereren.

Deze handige tool is op onze website geplaatst als vervanger voor de PDF files die u eerder bij ons kon downloaden. PDF files waren erg statisch en dit werd door de gebruiker als nadelig bevonden. De tekeningen waren leuk, maar wanneer u een lagenmaat heeft op uw werk van 6 cm in plaats van 6,25 cm dan moesten de loketten handmatig worden omgerekend.
Wanneer u de breedte van de muur heeft waar de loketten voor nodig zijn, wordt ook het aantal loketten wat nodig is berekend.
Tevens zijn er ook 2 handige hulpprogramma's nieuw op www.schoorsteenplaat.nl. Het betreft een tooltje om de breedte van een muur te berekenen, als u de lengte van het langsliggende dak weet en er is een tool om een dakhelling te berekenen als u de breedte en de hoogte weet die overbrugd wordt door de loketten.